ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

 

 

***Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η αντιπυρική περίοδος στη χώρα μας προσδιορίζεται από 1ης Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου εκάστου έτους. Την περίοδο αυτή ο πυροσβεστικός μηχανισμός της χώρας οργανώνεται έτσι ώστε να υπάρχει άμεσος έλεγχος των πυρκαγιών που ενδέχεται να εκδηλωθούν.***

 

We have 51 guests and no members online

Αναζήτηση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014 στο πυροφυλάκιο του ΣΕΠΠΒΑΤΥ "Μοναστήριον" συνάντηση με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, κύριο Καραμέρο Γιώργο, την νεοεκλεγμένη επίσης Περιφερειακή Συμβουλο κυρία Αιμιλία Τζίβα και τον νεοεκλεγμένο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, κύριο Σταθόπουλο Γιάννη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια γνωριμίας των νέων αιρετών αρχόντων της περιοχής με το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Β/Α Τομέα Υμηττού για την αντιπυρική περίοδο που διανύουμε, την πρόληψη πυρκαγιών, την προστασία των δασών καθώς και την πολιτική προστασία της περιοχής μας.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο των νεοεκλεγμένων και ευχόμαστε να έχουμε μια αγαστή συνεργσία για την διαφύλαξη του πλούτου της περιοχής μας.

Go to top