ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

 

 

***Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η αντιπυρική περίοδος στη χώρα μας προσδιορίζεται από 1ης Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου εκάστου έτους. Την περίοδο αυτή ο πυροσβεστικός μηχανισμός της χώρας οργανώνεται έτσι ώστε να υπάρχει άμεσος έλεγχος των πυρκαγιών που ενδέχεται να εκδηλωθούν.***

 

We have 52 guests and no members online

Αναζήτηση

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΪΟΣ 2014

Πραγματοποιήθηκαν τις δύο τελευταίες Κυριακές του Μαΐου (18 και 25 Μαΐου 2014) σε ολόκληρη την Ελλάδα οι Δημοτικες και Περιφερειακές εκλογές.

Στην περιοχή του τομέα μας οι Δήμοι Αγίας Παρασκευής και Παιανίας - Γλυκών Νερών άλλαξαν χέρια.

Τον Δήμο Αγίας Παρασκευής παραδίδει ο κύριος Ζορμπάς Βασίλειος (49,18%) στον νεοεκλεγέν Δήμαρχο Σταθόπουλο Ιωάννη (50,82%) και τον Δήμο Παιανίας-Γλυκών Νερών παραδίδει ο Δάβαρης Δημήτριος στον νεοεκλεγέν Δήμαρχο Στάμου Σπυρίδων (56,77%)


Από την πλευρά μας το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Β/Α Τομέα Υμηττού, ευχόμαστε καλή θητεία στους νεοεκλεγέντες Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια που θα σχηματιστούν και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στους τοπικούς άρχοντες, αρωγοί στα θέματα Πολιτικής Προστασίας του τόπου μας και του συνανθρώπου μας και ευελπιστούμε σε μια ευοίωνη και αγαστή συνεργασία με τα Νεοεκλεγέντα Δημοτικά Συμβούλια της περιοχής μας.

Go to top