ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

 

 

***Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η αντιπυρική περίοδος στη χώρα μας προσδιορίζεται από 1ης Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου εκάστου έτους. Την περίοδο αυτή ο πυροσβεστικός μηχανισμός της χώρας οργανώνεται έτσι ώστε να υπάρχει άμεσος έλεγχος των πυρκαγιών που ενδέχεται να εκδηλωθούν.***

 

We have 12 guests and no members online

Αναζήτηση

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στα Γλυκά Νερά

Εορτάστηκε με κάθε επισημότητα και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, στα Γλυκά Νερά η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου.

Μετά την πανηγυρική δοξολογία στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, ακολούθησε μνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των υπέρ Πατρίδος Πεσόντων και κατάθεση στεφάνων. Για το Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Υ.Υ. κατέθεσε στεφάνι το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου και Σύμβουλος Δημ. Ενότητας Γλυκών Νερών κ. Σπύρος Καχριμάνης. Στην συνέχεια, ακολούθησε παρέλαση των σχολικών μονάδων της πόλης μας, ενώπιον των εκπροσώπων της Εκκλησίας, του Δημάρχου κ. Σπύρου Στάμου, του Προέδρου της Δημ. Ενότητας Γλυκών Νερών κ. Ιωάννη Σαμωνά, Αντιδημάρχων, Δημ. Συμβούλων, εκπροσώπων των Αστυνομικών αρχών, των σχολείων και των τοπικών φορέων.
 
 
Κάντε κλικ πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση.
Go to top