ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

 

 

***Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η αντιπυρική περίοδος στη χώρα μας προσδιορίζεται από 1ης Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου εκάστου έτους. Την περίοδο αυτή ο πυροσβεστικός μηχανισμός της χώρας οργανώνεται έτσι ώστε να υπάρχει άμεσος έλεγχος των πυρκαγιών που ενδέχεται να εκδηλωθούν.***

 

We have 33 guests and no members online

Αναζήτηση

Δελτίο Τύπου - Εθελοντική Δράση Let's Do It Greece

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 η Πανελλήνια Εθελοντική δράση Let's Do It Greece με Ρεκόρ Εθελοντών σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», περισσότεροι από 3.500 φορείς συντονίστηκαν σε πάνω από 1.500 σημεία σε όλη την χώρα. Άτομα όλων των ηλικιών σε κάθε γωνιά της χώρας, έγιναν μια μεγάλη Εθελοντική Οικογένεια και πραγματοποίησαν εθελοντικές δράσεις καθόλη την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας με αποκορύφωμα την Κυριακή όπου συντονίστηκαν ταυτόχρονα εκατοντάδες χιλιάδες εθελοντές απ'άκρη σ' άκρη σε ολόκληρη την χώρα.

Το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Β/Α Τομέα Υμηττού έδωσε και φέτος το παρόν στην δράση με την συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών, του Δήμου Αγίας Παρασκευής και του Δήμου Παιανίας - Γλυκών Νερών.

Καθόλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης του δικτύου πυρασφάλειας, συντήρησης και καθαρισμού των Πυροφυλακίων και των πέριξ χώρων.

Στην δράση της Κυριακής παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου τομέα Γιώργος Καραμέρος, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Ιωάννης Σταθόπουλος, ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Π.Σ. Ιωάννης Βασιλειάδης, ο Υποδιοικητής Σ.Δ.Α.Μ. Αντιπλοίαρχος Μοναστηριώτης Αναστάσιος, ο Διοικητής του 12ου Π.Σ. Ζαμάνης Ιωάννης, ο Πυραγός Φωτεινόπουλος Παναγιώτης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αγίας Παρασκευής κα Στέλλα Ψύλλα, ο Αρχικελευστής Καραμπουρνιώτης Παναγιώτης, ο κος Τσουκαλάς Δημήτρης πρώην Γεν. Γραμματέας Εσωτερικών, ο αναπληρωτής Γραμματέας στην Γραμματεία Ασφαλείας και Προστασίας του Πολίτη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ευστάθιος Ανθόπουλος, ο κος  Τζοίτης Αθανάσιος, αρχιπύραρχος ε.α., η κυρία Δάβαρη Ελένη πρώην Αντιδήμαρχος Αγίας Παρασκευής και εκπρόσωποι του Δασαρχείου Πεντέλης, κος Παπαδιάς Γεώργιος, ο κος Κοντογεωργάκης Χρήστος και ο κος Μητσιάρας Παναγιώτης.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής βράβευσε το Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ. με τιμής ένεκεν για την πολυετή προσφορά του στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας. Την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε το μέλος του Δ.Σ. κος Γεωργόπουλος Νίκος, έφορος Δημοσίων Σχέσεων.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη δράση:

 

 

 

Κάντε κλικ πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση.
Go to top