ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

 

 

***Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η αντιπυρική περίοδος στη χώρα μας προσδιορίζεται από 1ης Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου εκάστου έτους. Την περίοδο αυτή ο πυροσβεστικός μηχανισμός της χώρας οργανώνεται έτσι ώστε να υπάρχει άμεσος έλεγχος των πυρκαγιών που ενδέχεται να εκδηλωθούν.***

 

We have 51 guests and no members online

Αναζήτηση

Βράβευση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, πραγματοποιήθηκε το πρωί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης – Υποστράτηγος ε.α. Νεκτάριος Κιούλος.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή, ενώ ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας απηύθυναν χαιρετισμούς.

Στα πλαίσια των ανωτέρω εκδηλώσεων το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Β/Α Τομέα Υμηττού τιμήθηκε στο πρόσωπο του Προέδρου του, κ. Τσιγκρέλη Ευάγγελου με αναμνηστική πλακέτα τιμής ένεκεν από τον Αρχηγό της Ελληνικής αστυνομίας, αντιστράτηγο, κ. Τσακνάκη Δημήτριο, για την πολυετή εθελοντική προσφορά των μελών του στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας ως πολίτες της κοινωνίας μας. Το Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ. ανταπόδωσε την τιμή και ευχαρίστησε θερμά με μια αναμνηστική πλακέτα προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. τιμώντας το έργο της αστυνομίας το οποίο ως πολίτες και σωματείο συνεπικουρούμε όλα αυτά τα χρόνια μέσω του εθελοντισμού.

Ακολουθούν φωτογραφίες

 

 

 


 

Go to top