ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

 

 

***Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η αντιπυρική περίοδος στη χώρα μας προσδιορίζεται από 1ης Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου εκάστου έτους. Την περίοδο αυτή ο πυροσβεστικός μηχανισμός της χώρας οργανώνεται έτσι ώστε να υπάρχει άμεσος έλεγχος των πυρκαγιών που ενδέχεται να εκδηλωθούν.***

 

We have 45 guests and no members online

Αναζήτηση

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΜΑΪΟΣ 2015

Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης των εθελοντών και ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου 2015, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 στο Πυροφυλάκιο Κ.Σ. ΣΕΠΠΒ/ΑΤΥ "Μοναστήριον" εκπαίδευση Δασοπροστασίας - Δασοπυρόσβεσης. Την εκπαίδευση πραγματοποίησαν οι εκπαιδευτές - πυροσβέστες του 12ου Π.Σ. Έγινε αρχικά επεξήγηση θεωρητικού περιεχομένου και ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην πρόληψη της πυρκαγιάς και την ασφάλεια της σωματικής ακεραιότητας των συμβαλλομένων  στην κατάσβεση. Στη συνέχεια απαντήθηκαν ερωτήσεις και κατόπιν πραγματοποιήθηκε με το πυροσβεστικό όχημα του 12ου Π.Σ. παρουσίαση δασοπυρόσβεσης - υλικών κατάσβεσης και σχετική πρακτική εξάσκηση.

 

 

Στην εκπαίδευση συμμετείχαν οι εκπρόσωποι από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής o Δήμαρχος, Γιάννης Σταθόπουλος, η Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Στέλλα Ψύλλα, από τον Δήμο Παιανίας - Γλυκών Νερών ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Κώστας Πρίφτης, ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Γλυκών Νερών, Γιάννης Σαμωνάς, ο Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Γλυκών Νερών, Σπύρος Καχριμάνης και Π.Π. - Δασοπροστασία Παιανίας - Γλυκών Νερών, Χρήστος Δημητριάδης.

Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες.
 


Ανανεώνουμε το ραντεβού των εθελοντών και των θεσμικών φορέων Πολιτικής Προστασίας για την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 και ώρα 11:30 στην ανοιχτή συνάντηση στο Κ.Σ. Μοναστήριον.

Go to top